Sund chokolademoussekage

Tarteletter med høns i asparges

 

image1

Opskrift (4 personer):

500 g. kyllingebryst
Salt og peber
1 ds. aspargessnitter
2,5 dl boulionvand (en halv hønseboulion terning og 2,5 dl kogende vand)
25 g. smør
2 spsk. hvedemel
10 luksus tarteletter
Evt. persille til pynt

Fremgangsmåde:
1. Rens kyllingebryst og kog dem i 20-25 minutter (alt efter tykkelse).
2. Skær kyllingebrystene i tern og lad dem ligge i en skål.
3. Opløs boulion i 2,5 dl. kogende vand.
4. Opvarm smør i en gryde og tilsæt mel, så der dannes en ”melbolle”.
5. Tilsæt nu det varme boulionvand og rør så saucen bliver cremet og ensartet.
6. Aspargessnitterne tilsættes (her må lidt af aspargesvandet også tilsættes for at give god smag).
7. Tilsæt nu kyllingen, og smag til med salt og peber. Er saucen for tynd kan du kan en jævning af mel og vand til at tykne.
8. Tarteletterne varmes, og fyldet kommes i. Til sidst drysses med persille.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund chokolademoussekage