Danerolles croissanter med den bedste hønsesalat

Chokoladekage med rutebiler og chokolademousse

image1

Opskrift:
Chokoladekage:
3 spsk. kakao
270 g. sukker
2 tsk. vaniljesukker
2 stk. æg
1,5 tsk. bagepulver
1,5 tsk. natron
2,5 dl. mælk
225 g. hvedemel
100 g. smeltet smør

Chokolademousse:
1 brev dr. Oetker chokolademousse
2
,5 dl. fløde

Rutebiler

Fremgangsmåde:
1. Kagen: Sukker, vaniljesukker, æg, bagepulver og natron piskes sammen med en elpisker.
2. Herefter tilsættes mælk, mel og smeltet smør skiftevis lidt af gangen.
3. Dejen hældes over i en form smurt med smør.
4. Kagen bages ved 185 grader varmluft i 30-35 min.
5. Kagen sættes til afkøling.
6. Imens laves moussen, som laves ved at piske Dr. Oetker brevet med 2,5 dl. fløde. På den måde får man en lidt tykkere mousse.
7. Når kagen er kølet ned, så smøres moussen på. Den har bedst af at blive smurt på dagen før eller i hvert fald et par timer før, for så kan moussen trække ned i chokoladekagen og gøre den mere svampet.
8. Pynt med rutebiler inden servering.

   

2 kommentarer

  • Katrine

    Kan jeres kager også bages uden varmluft? Og i så fald; hvordan? 🤩

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danerolles croissanter med den bedste hønsesalat