Indisk dahl

Sund chokoladekage med peanutbutterfrosting

skaermbillede-2017-10-18-kl-15-01-01Opskrift: (10-12 snitter)
2 stk. bananer (meget modne)
4 stk. æg
4 tsk. vaniljepulver
6 spsk. hvid hvedemel eller 80 g. mandelmel (hvis den skal være glutenfri)
4 stk. udstenede dadler
4 spsk. rå kakaopulver
2 tsk. bagepulver

Peanutbutterfrosting:
3-4 spsk peanutbutter
Lidt sødning (honning, agavesirup, sødemiddel)
Lidt vand eller mælk, hvis den er for tyk

Hindbær
Hakkede peanuts
Smeltet 70% mørk chokolade

1. Banan, æg, vaniljepulver, hvid hvedemel (eller mandelmel), dadler og rå kakaopulver blendes sammen til en ensartet masse. Det kan gøres med enten en stavblender eller i en alm. blender.
2. En form smøres med kokosolie og dejen hældes i. Bages ved 200 grader i 13-15 min. Hold øje med den – når du kan stikke en tandstik, strikkepind eller andet tyndt ned i dejen uden, at der er dej på, så er bunden færdig.
3. Kagen afkøles. Når den er kold, så tages den ud af formen og skæres i de ønskede stykker.
4. Peanutbutter røres sammen med lidt sødning og evt. lidt vand eller mælk, hvis den er for tyk.
5. Herefter puttes det over i en sprøjtepose eller lille plastikpose. I enden klippes der et lille hul, så man kan klemme den ud.
6. Pynt med hindbær, hakkede peanuts og smeltet mørk chokolade.
7. Opbevar kagen på køl et par dage.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indisk dahl