Oksespidsbryst med selleripuré og beder

Sliders med kylling, guacamole og sprødstegt serranoskinke

23224488_10214034171790003_1751409409_oBurgere er og bliver altså bare en vinder! Især sådan en fredag aften, lige for at skyde weekenden ordentligt i gang. Vi synes dog, at burgerklassikeren – cheeseburger, til tider godt kan blive lidt kedelig. Især hvis man har fået den lidt for mange gange – som vi jo nok har 😉 Så derfor er det dejligt med alternativer. Den her kyllingeburger er i høj klasse! Den virker knap så fed og snasket og hvis man er lige så stor guacamole-entusiast som os, så vil den helt sikkert falde i god jord!

Det skal du bruge:
– Små burgerboller eller store, det bestemmer du selv. Du får vores opskrift på burgerboller lige her.
– En god mayonnaise. Det kan anbefales at bruge en chilimayonnaise.
– Salat
– Stegt kyllingebryst
– Avocadocreme/guacamole (1 stk avocado, 1 fed hvidløg, lidt salt/peber, evt. lidt citronsaft)
– Sprødstegt serranoskinke (Bag serranoskinke i ovnen i 8-10 min, pensl med olie inden)

Det her var ikke en decideret opskrift, men nærmere et lille forslag til hvordan du kan lave den lækreste kyllingeburger 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oksespidsbryst med selleripuré og beder