Cheesecake med hindbærcoulis

Pesto snurrer

image2

Opskrift (12 stk.):

30 g. gær
4,5 dl. lunkent vand
1 tsk. salt
1/2 tsk. honning
2,5 spsk olie
2 dl grahamsmel
1 dl rugmel
1 dl durummel
1 dl havregryn
1-2 dl hvedemel
120 g. pesto (eventuelt fra Il Fornaio, som denne hér)

Fremgangsmåde:
1. Gæren opløses i det lunkne vand, hvorefter salt, olie og honning tilsættes.
2. Tilsæt nu de forskellige melarter og lad dejen blive smidig.
3. Rul nu dejen ud i et rektangel på cirka 40×50 cm, og smør pesto på.
4. Fold nu dejen over på den lange side, og pres rundt i kanterne.
5. Skær nu cirka 12 strimler på langs. Rul en strimmel og lav dem til snurrer. Placer dem på en bradepande og lad dem hæve i 1,5-2 timer.
6. Bag dem ved 200 grader varmluft i cirka 12-13 minutter.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheesecake med hindbærcoulis