Oreo cheesecake med chokoladekagebund

Kartoffel-gulerods-chili suppe

23514641_10214090074907546_257819607_o

Mhmm vi får eksperimenteret en masse med forskellige supper. Der er bare ikke noget som en varm og lækker suppe, når der er koldt og blæsende udenfor. Denne er lavet med kartofler, porre, gulerødder og har et strejf af chili, hvilket smager helt fantastisk.

Opskrift:
3 stk. kartofler, mellemstore
2 stk. gulerødder
1 stk. løg
1 stor porre
2 tsk. tørret chili
7 dl. vand
1 stk. hønsebouillionterning
150 ml. madlavningsfløde
salt/peber

Tilbehør:
Stegt bacon
Friskhakket persille

Fremgangsmåde:
1. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i små stykker. Pil løg og rens porre og skær også disse i små stykker.
2. I en gryde varmes lidt fedtstof op. Herefter tilsættes alle grøntsagerne. Tilsæt nu tørret chili og vend det hele godt sammen.
3. Tilsæt vand og hønseboullionterning.
4. Lad det hele koge indtil grøntsagerne er møre. Dette tager omkring 15-20 min.
5. Blend det hele med en stavblender eller i en blender.
6. Hæld suppen tilbage i gryden og tilsæt madlavningsfløde.
7. Smag til med salt og peber og evt. lidt ekstra tørret chili, hvis den skal være stærkere.
8. Server med stegt bacon og friskhakket persille.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oreo cheesecake med chokoladekagebund