Kartoffel-gulerods-chili suppe

Pasta med rød pesto og kylling

image1

Opskrift (2 personer):
250 g. pasta (i tørvægt)
3 tsk. rød pesto (eventuelt denne hér fra Il Fornaio)
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. citronsaft
1 rød peberfrugt
2 kyllingebryst
2 spsk. olivenolie
Frisk persille

Fremgangsmåde:
1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
2. Skær peberfrugt i tynde skiver og steg på panden i lidt olivenolie.
3. Skær derefter kyllingen i strimler og steg med salt og peber.
4. Tilsæt derefter citronsaft på kyllingen og peberfrugten.
5. Når pastaen er færdig hældes vandet fra, og herefter tilsættes peberfrugt og kyllingen.
6. Til sidst tilsættes pestoen, og retten serveres straks.
7. Drys evt. med frisk persille på toppen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kartoffel-gulerods-chili suppe