Svampet banankage med chokoladeglasur

Cremet jordskokkesuppe

 

image2

 

Opskrift (4 personer):
3 spsk. olie
500 g. jordskokker
325 g. løg
425 g. kartofler
12 dl. grøntsagsboullion vand
1 tsk. muskatnød
5 dl. madlavningsfløde (Cremefine gør suppen cremet)
1-2 tsk. citronsaft
Salt og peber
300 g. bacontern
1 bundt persille

Fremgangsmåde:
1. Opvarm en gryde med olie (lav varme).
2. Skræl kartofler og jordskokker. Skær dem og løget i tern.
3. Steg dem i gryden ved svag varme til løgene er bløde.
4. Tilsæt de 12 dl. boullionvand og lad det simre i 20 minutter ved middel varme.
5. Opvarm en pande og steg bacontern.
6. Når suppen er kogt og grøntsagerne er blevet bløde blendes suppen til en ensartet masse. Her kan bruges en stavblender eller en normal blender.
6. Tilsæt nu madlavningsfløden, og smag til med citronsaft, muskatnød, salt og peber.
7. Server suppen med friskhakket persille og bacontern.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svampet banankage med chokoladeglasur