Bananis med chokolade-chiagrød

Drømmekage

image1

Opskrift (1 Springform Ø22):
2 æg
150 g. sukker
1,5 tsk. vaniljesukker
40 g. smør
2 dl. mælk
2 tsk. bagepulver
200 g. hvedemel

Fyld:
80 g. smør
120 g. kokos
180 g. brun farin
2-3 spsk. mælk

Fremgangsmåde:
1. Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en hvid masse.
2. Smelt smør og tilsæt mælk i smørret, når det er smeltet.
3. Bland bagepulver og hvedemel i en skål.
4. Vend forsigtigt skiftevis smørblandingen og melblandingen i (melblandingen skal helst sigtes i med en si for at undgå melklumper).
5. Smør en springform med lidt smør og hæld dejen i.
6. Bag kagen i en forvarmet ovn på 180 grader i cirka 25 minutter.
7. Opvarm en gryde ved svag varme og tilsæt smør, mælk, kokos og brun farin. Lad blandingen simre kort, og sluk så for varmen.
8. Når kagen er færdig (du kan tjekke ved at stikke en tandstikke i) stilles den til afkøling i 10 minutter på køkkenbordet.
9. Herefter smøres fyldet på toppen, og kagen stilles ind i den slukkede, men varme ovn, i 5 minutter igen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananis med chokolade-chiagrød