Drømmekage

Nøddemarengsbund med vaniljecreme og bær

image1

Opskrift (Sprinform Ø22 cm):
5 æggehvider
250 g sukker
250 g finthakkede hasselnødder

Top:
250 ml cremefine til piskning
1,5 tsk vaniljesukker
1 stor spsk creme fraiche
Bær/frugt efter eget ønske

Fremgangsmåde:
1. Pisk æggehviderne helt stive, og pisk herefter sukker i lidt efter lidt.
2. Hak hasselnødderne i en minihakker eller blender, og vend dem i æggemassen.
3. Beklæd en springform med bagepapir, og hæld massen i.
4. Bages i en forvarmet ovn 175 grader i 45 minutter.
5. Pisk fløde med vaniljesukker. Når fløden er pisket røres cremefraiche i.
6. Lad kagen køle helt ned, smør fløde på og top med frugt og/eller bær.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmekage