Drømmekage

Nøddemarengsbund med vaniljecreme og bær

image1

Opskrift (Sprinform Ø22 cm):
5 æggehvider
250 g sukker
250 g finthakkede hasselnødder

Top:
250 ml cremefine til piskning
1,5 tsk vaniljesukker
1 stor spsk creme fraiche
Bær/frugt efter eget ønske

Fremgangsmåde:
1. Pisk æggehviderne helt stive, og pisk herefter sukker i lidt efter lidt.
2. Hak hasselnødderne i en minihakker eller blender, og vend dem i æggemassen.
3. Beklæd en springform med bagepapir, og hæld massen i.
4. Bages i en forvarmet ovn 175 grader i 45 minutter.
5. Pisk fløde med vaniljesukker. Når fløden er pisket røres cremefraiche i.
6. Lad kagen køle helt ned, smør fløde på og top med frugt og/eller bær.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmekage