Nemme fladbrød

Scones med chokolade

image3…. Nybagte scones som i Salling bageren.

 

Opskrift (9 stk):
250 g. hvedemel
85 g. koldt smør
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. sukker
1,5 dl. mælk
En knivspids salt
50 g. 70% chokolade (groft hakket)

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2. Bland mel, bagepulver, vaniljesukker, sukker og salt i en skål.
3. Skær smærret i tern og bland det i melblandingen.
4. Tilsæt derefter det grofthakkede chokolade.
5. Rør koldt mælk i, så dejen bliver smidig.
6. Drys lidt mel på bordet og rul dejen ud i ca. 1,5 cm højde i et kvadrat.
7. Del dejen i 3×3 og læg sconesene på en bradepande beklædt med bagepapir.
8. Bag sconesene i 10 minutter ved 200 grader.

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme fladbrød