Nemme fladbrød

Scones med chokolade

image3…. Nybagte scones som i Salling bageren.

 

Opskrift (9 stk):
250 g. hvedemel
85 g. koldt smør
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. sukker
1,5 dl. mælk
En knivspids salt
50 g. 70% chokolade (groft hakket)

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2. Bland mel, bagepulver, vaniljesukker, sukker og salt i en skål.
3. Skær smærret i tern og bland det i melblandingen.
4. Tilsæt derefter det grofthakkede chokolade.
5. Rør koldt mælk i, så dejen bliver smidig.
6. Drys lidt mel på bordet og rul dejen ud i ca. 1,5 cm højde i et kvadrat.
7. Del dejen i 3×3 og læg sconesene på en bradepande beklædt med bagepapir.
8. Bag sconesene i 10-12 minutter ved 200 grader.

   

10 kommentarer

  • Katja

    Hej 🙂 Jeg har lige bagt dem og fulgt opskriften til punkt og prikke, jeg kan ikke få samme resultat som jeres – trods mine to forsøg :/ Det er virkelig ærgerligt for vil gerne kunne lave mega gode scones..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Hej Katja

      Har du brugt rigtig smør og ikke smørbar, margarine eller andet blandingsprodukt?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Katja

      Ja det har jeg :/

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nk

    Kan det virkelig passe at de kun skal bage i 10 minutter? Mine har lige fået 20 minutter og ser ud til kun liiige at være bagt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Hej NK
      Ja, de skal have 10 minutter cirka. 20 minutter lyder godt nok mærkeligt – er det en alm. ovn du har?
      Vh

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Søde piger! Tak for alle jeres dejlige opskrifter. De er altid et hit.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Hejsa Emma
      Hvor er du sød! Tak for de søde ord – det er folk som dig, som gør, at vi elsker at lave det vi gør!
      Hav en dejlig jul <3
      Knus

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mums

    Kan man bruge margarine eller skal det være rigtigt smør? 🙂
    Ser så lækre ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Du kan godt bruge margarine, men de bliver uden tvivl bedst med rigtigt smør 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ummm, hvor lækkert 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme fladbrød