Scones med chokolade

Spicy arrabiata med sprødstegt chorizo

image1

Opskrift (4 portioner):
400 g. pasta
2 spsk. olie
2 løg
4 fed hvidløg
1/2 chili (eller efter smag)
8 smagfulde blommetomater
2 tsk chilisauce
salt
1/2 bundt basilikum
1 ds. tomatpuré
160 g. chorizo

Fremgangsmåde:
1. Skær chorizo i skiver og steg det på en pande.
2. Kog pasta som anvisningen på pakken.
3. Opvarm olie i en gryde. Hak hvidløg, løg, tomater og chili groft, og tilsæt det i den varme olie.
4. Tilsæt chilisauce, salt og basilikum og lad saucen simre i 15 minutter.
5. Tilsæt tilsidst tomatpuré og blend tomatsaucen kort (der må gerne være lidt klumper tilbage).
6. Server nu den kogte pasta med tomatsaucen og chorizo. På toppen kan med fordel drysses med parmasan og basilikumblade.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Scones med chokolade