Panang Curry

Sundere bananmuffins med midte af “saltkaramel”

24946390_10214310416495948_532790549_oDe her muffins må altså være en af de bedste ting, som er blevet produceret i mit køkken på det sidste, for avvvv hvor er de altså bare gode. Det er slet ikke til at fatte, at de er lavet uden hvid raffineret sukker og blandt andet er sødet naturligt. De kan altså nydes med bedre samvittighed, da du får en masse god næring i stedet for tomme kalorier. Dermed ikke sagt, at de er kaloriefattige – alt med måde 😉

Opskrift: (6-8 stk)
Dej til muffins:
2 stk. bananer (meget modne)
4 stk. æg
4 tsk. vaniljepulver
6 spsk. hvid hvedemel eller 80 g. mandelmel (hvis den skal være glutenfri)
4 stk. udstenede dadler
2 tsk. bagepulver
2 tsk. smeltet kokosolie

“Saltkaramel”:
4 stk. dadler
1 spsk. mandelsmør/peanutbutter
1 knivspids salt
1 spsk. vand

Pynt:
Hasselnøddeflager
Kakaonibs
Mandelflager
(Eller hvad man selv ønsker)

Udstyr:
Muffinsforme
Eller silikoneform, kan vi klart anbefale.

Fremgangsmåde:
1. Banan, æg, vaniljepulver, hvid hvedemel (eller mandelmel), kokosolie og dadler blendes sammen til en ensartet masse. Det kan gøres med enten en stavblender eller i en alm. blender. Derefter tilsættes bagepulver.
2. Nu skal saltkaramellen laves. Blend alle ingredienser sammen. Enten med en stavblender eller i en minihakker.
3. Fyld dine muffinsforme med dej i halvdelen af formen. Herefter placerer du en lille tsk. med din saltkaramel i midten af dejen.
4. Herefter tager du yderligere 1 spsk. dej og placerer den ovenpå saltkaramellen, så den bliver dækket.
5. Sådan gør du ved alle dine muffins. Til sidst kan du evt. drysse med lidt hakkede nødder eller kakaonibs.
6. Bages ved 190 grader varmluft i cirka 13-15 min.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Panang Curry