Sundere bananmuffins med midte af "saltkaramel"

Bagt pasta med laks og spinat

skaermbillede-2017-12-12-kl-17-47-45

Opskrift: (2 personer)
1 stk. porre
5 stk. frosne spinatkugler
3 fed hvidløg
5 dl. fløde
0,5 dl. hvidvin
salt/peber
200 g. fersk laks skåret i små tern
170 g. fuldkornspasta, rå
1-2 spsk. revet parmesanost (kan udelades)

Fremgangsmåde:

1. Porre snittes fint. Hvidløg presses i en hvidløgspresser eller skæres i meget fine små stykker.
2. I en gryde varmes lidt olie op. Herefter tilsættes porre, hvidløg og 5 frosne spinatkugler.
3. Tilsæt nu hvidvin og lad det koge i et par minutter, indtil alkohol er fordampet.
4. Tilsæt fløde og lad det hele koge op.
5. Smag til med salt og peber.
6. Tag gryden af varmen. Tilsæt laks skåret i tern og pasta.
7. Fordel blandingen i et ovnfast fad. Jeg brugte et fad i størrelsen 26 x 20 cm.
8. Put sølvpapir over fadet og bag det ved 190 grader varmluft i 20 minutter.
9. Tag dit fad ud af ovnen og fjern sølvpapir og sæt fadet tilbage i ovnen og giv det yderligere 10 min.
10. Tag dit fad ud af ovnen og riv evt. lidt frisk parmesan på toppen. Server evt. med ristet brød eller flute til.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere bananmuffins med midte af "saltkaramel"