Sundere bananmuffins med midte af "saltkaramel"

Bagt pasta med laks og spinat

skaermbillede-2017-12-12-kl-17-47-45

Opskrift: (2 personer)
1 stk. porre
5 stk. frosne spinatkugler
3 fed hvidløg
5 dl. fløde
0,5 dl. hvidvin
salt/peber
200 g. fersk laks skåret i små tern
170 g. fuldkornspasta, rå
1-2 spsk. revet parmesanost (kan udelades)

Fremgangsmåde:

1. Porre snittes fint. Hvidløg presses i en hvidløgspresser eller skæres i meget fine små stykker.
2. I en gryde varmes lidt olie op. Herefter tilsættes porre, hvidløg og 5 frosne spinatkugler.
3. Tilsæt nu hvidvin og lad det koge i et par minutter, indtil alkohol er fordampet.
4. Tilsæt fløde og lad det hele koge op.
5. Smag til med salt og peber.
6. Tag gryden af varmen. Tilsæt laks skåret i tern og pasta.
7. Fordel blandingen i et ovnfast fad. Jeg brugte et fad i størrelsen 26 x 20 cm.
8. Put sølvpapir over fadet og bag det ved 190 grader varmluft i 20 minutter.
9. Tag dit fad ud af ovnen og fjern sølvpapir og sæt fadet tilbage i ovnen og giv det yderligere 10 min.
10. Tag dit fad ud af ovnen og riv evt. lidt frisk parmesan på toppen. Server evt. med ristet brød eller flute til.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere bananmuffins med midte af "saltkaramel"