Panna cotta med mango

Pasta med kylling, soltørrede tomater og persille

25551585_10214405637276408_599674844_o

I vil komme til at se en del til lækre pastaretter den kommende tid. Vi har nemlig sat os for at eksperimentere en hel del med dette, da det simpelthen bare smager så godt og så er det dejlig nem aftensmad. Så forbered jer på PASTA-MADNESS 😉

Opskrift: (2 personer)
2 stk. kyllingefileter
1 stk. løg
2 fed hvidløg
3 tsk. paprika
Salt/peber
1 dl. soltørrede tomater, skåret i mindre stykker
1 håndfuld frisk persille
1 håndfuld frisk spinat
1,5 dl. vand
1/2 stk. hønsebouillionterning
1,5 dl. madlavningsfløde
Evt. lidt revet parmesan eller mozzarellaost

150-200 g. pasta

Fremgangsmåde:
1. Start med at skære kyllingefilet i mindre stykker. Sæt også vand over til pasta og kog det.
2. Skær løg i små tern og skær hvidløg i små tern eller brug en hvidløgspresser.
3. På en pande varmes lidt olie op.
4. Tilsæt løg og hvidløg. Lad det stege et par minutter.
5. Tilsæt kylling, paprika, salt og peber. Lad det stege til kyllingen er stegt.
6. Tilsæt soltørrede tomater.
7. Tilsæt vand, hønsebouillionterning og madlavningsfløde.
8. Tilsæt frisk persille hakket i små stykker og en håndfuld frisk spinat.
9. Lad det hele koge op.
10. Når pasta er kogt, tilsættes pasta til panden. Rør det hele godt sammen. Smag til med salt og peber og riv evt. lidt frisk parmesan eller revet mozarella til sidst.

   

2 kommentarer

  • Charlotte

    Utrolig velsmagende! Første gang vi prøver en af jeres opskrifter, men bestemt ikke sidste gang. Virkelig lækkert.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Hej Charlotte

      Tak for de søde ord! Glad for at opskriften faldt i god jord 😉
      Hav en dejlig aften!
      Knus
      Mathilde og Amanda

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Panna cotta med mango