Krydrede juleboller med appelsin og chokolade

Cremet spaghetti med kylling, soltørrede tomater og champignon

25577097_10214406197850422_667574581_o-2

Vi lovede jo jer, at der ville være pasta-fest her på Mummum! Så det skal I selvfølgelig få – der er ikke noget nemmere end pastaretter, især med en travl hverdag. Denne her er super cremet og består af kylling, champignon, soltørrede tomater og frisk persille. En sikker vinder!

Opskrift (2 personer):
2 stk. kyllingefileter
1 stk. løg
2 fed hvidløg
Salt/peber
1 dl. soltørrede tomater, skåret i mindre stykker
6-8 mellemstore friske champignoner, skåret i skiver
1 håndfuld frisk persille
1,5 dl. vand
1/2 stk. hønsebouillionterning
1,5 dl. madlavningsfløde
Evt. lidt revet parmesan eller mozzarellaost

150-200 g. spaghetti

Fremgangsmåde:
1. Start med at skære kyllingefilet i mindre stykker. Sæt også vand over til spaghetti og kog det.
2. Skær løg i små tern og skær hvidløg i små tern eller brug en hvidløgspresser.
3. På en pande varmes lidt olie op.
4. Tilsæt løg og hvidløg. Lad det stege et par minutter.
5. Tilsæt kylling, salt og peber. Lad det stege til kyllingen er stegt.
6. Tilsæt soltørrede tomater og champignon skåret i skiver.
7. Tilsæt vand, hønsebouillionterning og madlavningsfløde.
8. Lad det hele koge op.
9. Når spaghetti er kogt, tilsættes pasta til panden. Rør det hele godt sammen. Smag til med salt og peber og riv evt. lidt frisk parmesan eller revet mozarella til sidst. Drys til sidst med lidt frisk persille.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krydrede juleboller med appelsin og chokolade