Hindbær-cheesecake i to lag

En vild overraskelse

Annonce for LIDL//

For godt tre uger siden modtog vi en hemmelig indbydelse til et arrangement i Aarhus og med hemmeligt – så mener vi hemmeligt, for vi vidste vitterligt ikke, hvad det var vi havde sagt ja til! Men det sker til tider, at man må være spontan og blot takke ja til nye og spændende oplevelser, så det var hvad vi gjorde. Vi trængte til at komme en tur væk fra Aalborg og en tur ned til den dejlige by Aarhus, så der blev lige slået to fluer med ét smæk 😉

Arrangementet foregik på Frederikshøj, en michelinrestaurant, som ligger smukt placeret langs kysten. Da vi endelig finder restauranten (efter at have fulgt gps’en meget nøje;-) – stedsans, længe leve!), mødes vi af en elegant bygning med en virkelig flot og hyggelig belysning. Den stemning fortsætter, da vi træder ind i restauranten, hvor vi bliver mødt af en sød tjener, som tager vores jakker. Jeg vidste på forhånd, at vi skulle have en 4-retters menu, men dette anede Mathilde intet om. Hun var egentlig bare blevet spurgt om hun ville med til Aarhus og have god mad på Frederikshøj – og hvem kan jo egentlig takke nej til sådan en indbydelse?

Efter vi havde fået taget vores jakker af, fik vi tildelt os et bord. Omgivelserne var fantastisk flotte, og vi var begge to meget forventningsfulde. Vi satte os i de meget fine stole, hvorefter en tjener smørede sine læderhandsker på og rullede en stofserviet ud på vores skød (ja, bønderne var ski’ rigtig kommet i byen ;-)). Så var vi bare klar!

Den første ret var: Sprødstegte jordskokker med karamelliserede østers og consommé på bagte jordskokker og det smagte bare helt vildt godt!

2585_2c6f8eccea22fdff86b05cd6ad1ff810_lidl_0585

Men vores favorit blev altså 2. ret, som var: Mosaik af torsk og laks med sauce på brunet smør og cashewnødder. Det var virkelig en sindsyg lækker kombination og vi snakker stadig om hvor god den ret var. Den var simpelthen lige i øjet!2585_b422fd8c1248b280f01ce560ba1cc81a_lidl_0600

Hovedretten, som kan ses nedenfor, bestod af: Oksemørbrad med rødbeder i forskellige teksturer – også en super smagfuld og veltilberedt ret!

2585_8d87d0b4cf4d2526f046873793bc535f_lidl_0608

Til sidst sluttede vi af med en lækker dessert: Mandarin- og krydderkage som 1000 prikker med sorbet og lun sirup. Denne var simpelthen så smukt anrettet, at man næsten ikke nænnede at spise den, men spist, det blev den da – ja vi nærmest slikkede tallerkenen!

2585_70bf4050d9c06f09894786b3c0e8fef8_lidl_0616

Til hver ret fik vi serveret nogle helt fantastiske vine, som virkelig komplimenterede retterne helt perfekt. Mathilde sagde på et tidspunkt til mig: “Nyd det her glas vin, det koster nok 400 kr. for et glas!!” og jeg skal lige love for at det blev nydt.

Da vi var kommet igennem alle retterne skulle vi have den helt store pengepung frem – for regningen skulle nu betales. Jeg bad om regningen, så vi kunne betale, og køre tilbage til Ålleren igen. En tjener kom straks med en regning, men det var altså ikke en almindelig regning. Det var en bon fra Lidl, hvor der stod et beløb på 254,12 kr. Beløbet var yderst overraskende, og vi blev enige om at det måtte være en fejl. Som Mathilde sagde ”Der må mangle et nul ;-)”. Vi hev fat i tjeneren for at spørge, om der var sket en fejl, men han forklarede os, at alle råvarerne var købt i Lidl – alt lige fra salt og peber til fisk og oksemørbrad. Ikke mindst de lækre vine, som vi havde nyt med tanken om at de var RIGTIG dyre..

Mens vi alle var snotforvirrede kom der ind af døren et team på cirka seks mand. Der blev stille i lokalet, og især Mathilde kiggede overrasket rundt omkring – hvad skulle der ske? Teamet kom ude fra deres skurvogn, for at fortælle alle gæsterne at hele aftenen var blevet filmet og optaget med skjult kamera. Årsagen var, at der bag aftenen var en meget stor overraskelse – nemlig at alle råvarer og vine var købt fra Lidl. Alle gæster sad med et kæmpe smil på læberne, og var virkelig taget med bukserne nede. Alle de overraskede ansigtsudtryk vil vi gerne se live igen 😉2585_0fcab3bf37d02a82955feeb49f9027b7_madbilleder_samlet

Og sikke en vild oplevelse! Her snart 3 uger efter sidder vi stadig og snakker om hvor vanvittigt god maden var. Det var helt klart en af de bedste madoplevelser vi nogensinde har haft og vi ville ønske, at I alle kunne smage præcis de retter vi fik og være lige så begejstrede, som vi var. På den anden side, så undrer det os slet ikke, at Lidl kan levere råvarer af den kvalitet. Vi har altid handlet i Lidl, da deres butik og især deres grøntafdeling altid er pæn og velholdt i forhold til andre discountbutikker i Aalborg. Faktisk har jeg, Amanda, kommet en del i Lidl – især sammen med mine forældre. Der var to ting, som vi altid kørte i Lidl efter – Lidl’s kakaomælk og sådan nogle croissanter med chokolade i. Generelt har Lidl faktisk mange testvindere, som slår de velkendte (og lidt dyrere ;-)) mærker – så døm ikke bogen på omslaget, som man siger!

Vi håber, at I syntes det var spændende at læse med om vores sjove og spændende aften på Frederikshøj, selvom det ikke normalt er sådanne indlæg, vi poster. Men stay tuned! For i næste indlæg vil vi poste videoen fra aftenen, hvor man virkelig kan se, hvor overraskede gæsterne blev – og det er altså en oplevelse i sig selv ;-).

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hindbær-cheesecake i to lag