En vild overraskelse

Et tilbageblik på 2017

Vi sidder nu og kan se tilbage på et helt vildt år. 2017 blev året, hvor Mummum blev en realitet og det skete faktisk fra den ene dag til den anden. Vi er så glade for, at vi tog springet og fik startet det – for nu kan vi slet ikke undvære det! Mummum har på bare 11 måneder udviklet sig helt vanvittigt hurtigt og vi er så beærede og taknemmelige for alle Jer, som har lyst til at følge med. Alle jeres kommentarer og private beskeder betyder så meget mere end I aner og det er virkelig en af de største motivationsfaktorer og det giver os lyst til at udvikle flere lækre opskrifter, så bliv endelig ved med det!

Et tilbageblik på året kan jo ikke laves uden en gennemgang af årets mest populære opskrifter, så her får i de 5 mest populære opskrifter i 2017.

21908581_10213714660722426_889151170_oDer er slet ingen tvivl om, hvilken opskrift, som I har været mest vilde med! Førstepladsen går til Verdens Bedste Pølsehorn (link her)! Og det er med god grund, for vi er åbenbart ikke de eneste, som synes, at de er verdens bedste. Vi får nærmest ugentligt beskeder og billeder tilsendt fra Jer, som har været i gang med dem og som også synes, at de er vanvittigt gode!

image1

Anden pladsen indtages af denne cremede pastasalat med bacon, karry og frisk persille (link her). Det er en lækker og utrolig nem pastasalat, som kan serveres til stort set alt slags kød. Den er god uanset årstid og så er alt med bacon bare godt, er det ikke rigtigt!

skaermbillede-2017-05-10-kl-13-50-20

Tredje pladsen er velfortjent, men vi er faktisk overraskede over, at de ikke ligger højere placeret. Det er nemlig opskriften på Mummums kanelsnegle(link her), som vi mener er de bedste af slagsen! Der er ingen tørre kanter og så flyder fyldet ikke ud og lægger sig i bunden af bradepanden, hvilket også er win-win!

skaermbillede-2018-01-03-kl-09-49-12

Fjerde pladsen går til denne helt fantastiske og svampede chokoladekage med bærskum og friske bær (link her). Den tog kegler i sommers og var en kæmpe favorit blandt Jer, hvilket er helt forståeligt! Vi nåede også selv at bage den en håndfuld gange.

skaermbillede-2018-01-03-kl-09-51-06

Den sidste og femte plads i 2017 gik til denne svampede banankage med en endnu mere lækker chokoladeglasur (link her)! I har vist været ret så glade for kage, men hvem er ikke det ;-). Vi kan godt blive enige om, at banankage jo bare er meeega lækkert og med sådan en cremet chokoladeglasur på toppen, så topper den altså virkelig!

Det var et lille tilbageblik på de mest læste opskrifter fra året der gik. Hvis I har ønsker til nye opskrifter eller andet, så skriv endelig til os! Vi vil gerne arbejde på at blive bedre og vi vil hjertens gerne høre Jeres meninger.

Vi glæder os til et nyt år med en masse nye muligheder, samarbejder og ellers bare en masse lækre opskrifter! TAK fordi I følger med – vi håber, at I vil følge med et år endnu ;-).

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En vild overraskelse