Hvidkålsrouletter i fad (NEM)

Pasta med spinat og sprødstegt laks

image1

Vi lovede jer en masse pastaretter her på bloggen. Denne gang er det blevet til en vildt cremet pastaret med spinat og sprødstegt laks – det spiller bare 😉

 

Opskrift 2 personer:

1 spsk. margarine
225 g, laks (to filetter)
300 g. pasta penne
3 fed hvidløg
1 lille løg
2 dl. hvidvil
150 g. frisk spinat
salt/peber
Lidt dråber citronsaft
250 ml. madlavningsfløde (den lilla fra OMA gør retten ekstra cremet)

 

Fremgangsmåde:
1. Kog pastaen.
2. Opvarm en pande med lidt margarine og steg laksefiletterne sprøde. Hak dem evt. i mindre stykker.
3. Når laksen er steg lægges de tilside i en skål. Hvidløg hakkes i små stykker og løget skæres i halve skiver. Steg løg og hvidløg på panden.
4. Når det er blødt tilsættes hvidvin, og det koger i 2-3 minutter til alkohollen er fordampet.
5. Herefter tilsættes frisk spinat og det opvarmes i saucen. Når det er svundet ind tilsættes salt, peber og lidt citronsaft. Herefter tilsættes madlavningsfløde og retten smages til.
6. Hæld nu pastaen i panden også, og rør godt rundt.
7. Server nu retten med det sprødstegte laks på troppen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvidkålsrouletter i fad (NEM)