Hindbærsnitter

Blinis med chiliost, sprødstegt serranoskinke og ruccola

26854307_10214586779204843_1011770359_oVi er gået i tapassens tegn og vil i den kommende tid komme med lækre forslag til tapasbordet. Vi står ofte selv og er på bar bund, når vi skal have veninderne forbi til hygge og tapas, så vi tænkte, at vi sikkert ikke var de eneste, som sikkert stod og manglede inspiration. Vi har i forvejen lidt tapas-idéer oppe, blandt andet disse:

Blinis med lakserilette
Sliders med kylling
Små croissanter med hønsesalat
Spinatroulade med laks og dildcreme
Blinis med hønsesalat 

Denne gang får i opskriften på endnu et forslag med blinis.

Opskrift (10-12 stk)
Blinis
100 g. boghvedemel (du kan også godt bruge alm. hvedemel)
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2 æg
½ dl. mælk
smør til stegning

Chili-flødeost:
2-3 spsk. neutral flødeost
0,5 tsk. tørret chili eller chilisauce
smag til med lidt honning/sukker, salt og peber

2 skiver serranoskinke
Ruccola

Fremgangsmåde:
1. Bland mel, bagepulver og salt.
2. Pisk æg og mælk i. Dejen skal være tyktflydende. Smelt lidt smør på en pande. Kom små dejklatter på panden med en teske.
3. Form dem straks til små runde blinis. Steg dem i ca. 2 minutter på hver side ved middel varme, til de er gyldne.
4. Steg enten serranoskinke på en pande med lidt olie til det er sprødt eller bag skiverne sprøde i ovnen på en bageplade med bagepapir.
5. Saml dine blinis ved at placere en lille klat chiliost, herefter lidt ruccola og til sidst afbrækket sprødt serranoskinke.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hindbærsnitter