Smørkage

Focaccia brød med hvidløg, timian og tomat

image1 image2

Opskrift 1 brød:
25 g. gær
4 dl. lunkent vand
2 spsk. olivenolie
2 tsk. groft salt
180 g. durummel
340 g. hvedemel

Fyld:
5 cherrytomater
50 g. smør
3 fed hvidløg
Frisk timian (ca. 2 spsk. timian uden stilk)
2 spsk. olivenolie
Groft salt

Fremgangsmåde:
1. Rør gæren ud i vandet.
2. Tilsæt olie, salt og mel.
3. Put bagepapir i et indfast fad (ca. 30×40 cm) og hæld dejen deri.
4. Lad dejen hæve et lunt sted i 40 minutter.
5. Rør nu smør, hvidløg, timian, olivenolie og groft salt sammen til en kryddersmør. Skær cherrytomaterne i halve.
6. Når dejen er færdig med at hæve, trykker du med fingrene ned i dejen og laver huller. Pres tomaterne i dejen og put kryddersmørret i hullerne.
7. Bag brødet i 20-25 minutter ved 225 grader varmluft.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smørkage