Lagkage med hindbær- og chokolademousse

Pasta i peberfrugtsauce med mørbrad

26906034_10214616772194649_571800973_oOpskrift: (2-4 personer)
Sauce:
1 stk. løg
2 fed hvidløg
2 stk. rød peberfrugt
1 spsk. paprika
salt/peber
1,5 dl. madlavningsfløde eller kokosmælk
evt. 1-2 tsk. tørret chili (hvis du vil have den lidt spicy)

En afpudset mørbrad, skåret i skiver
1 stk. rødløg
200-220 g. pastaskruer

Fremgangsmåde:
1. Start med at gøre dine peberfrugter klar. De skal bages i ovnen. Fjern kernehus og del peberfrugten i kvarte. Placer dem på en bageplade med bagepapir og gnid dem med lidt olivenolie eller anden olie.
2. Bag dem ved 200 grader varmluft i cirka 10-15 min. Indtil de bliver møre og får en smule farve.
3. Tag dem ud af ovnen. Skær løg i mindre stykker og skær hvidløg i små stykker.
4. På en pande opvarmes lidt olie, hvorefter løg og hvidløg svitses.
5. I en skål placeres bagt peberfrugt, paprika, salt/peber, madlavningsfløde og evt. tørret chili. Til denne blanding tilsætter du også svitses løg og hvidløg. Blend nu det hele godt sammen, så du får en tyk sauce.
6. Smag denne til med salt og peber.
7. Kog pasta efter pakkens anvisning.
8. Skær mørbrad i skiver. Krydr med salt, peber og evt. lidt paprika.
9. Steg kødet på en pande. Tilsæt til sidst et rødløg skåret i både. Tag kødet og løgene af panden, evt. i en skål eller på en tallerken.
10. Varm din peberfrugtsauce op på panden. Tilsæt kogt pasta og rør det hele godt rundt. Smag det hele til med salt og peber.
11. Anret nu din pastaret, først med pasta, hvorefter du placerer et par skiver kød og lidt rødløg ovenpå hver tallerken. Server evt. med lidt frisk parmesanost.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lagkage med hindbær- og chokolademousse