Pasta i peberfrugtsauce med mørbrad

Pasta i tomatsauce med kylling

image1

Opskrift (4 personer):
2 spsk. olie
4 fed hvidløg
3 kyllingebryst
500 g. pasta
1 dåse hakkede tomater
Salt/peber
2 tsk. paprika
2 tsk. tørret chili
1,5 tsk. sukker
1 tsk. citronsaft
250 ml. madlavningsfløde
Hakket persille til pynt

Fremgangsmåde:
1. Opvarm en pande med olie. Hak hvidløg groft og steg det i olien.
2. Kog pastaen efter pakkens anvisning.
3.. Skær kyllingen i strimler og steg det på panden.
4. Tilsæt salt, peber, paprika, sukker, citronsaft og chili.
5. Tilsæt dåsen med hakkede tomater, og lad det simre kort.
6. Når saucen ikke koger mere, så tilsættes madlavningsfløden under omrøring.
7. Når pastaen er færdig drænes det for vand, hvorefter saucen blandes med pastaen.
8. Drys på toppen med frisk hakket persille.

   

2 kommentarer

  • Kathrine

    Jeg laver den her i dag, og det var SÅ godt! Nemt, lækkert og billig aftensmad. Helt klart ikke sidste gang den kommer på madplanen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta i peberfrugtsauce med mørbrad