De bedste fastelavnsboller - med hjemmelavet vaniljecreme

Hokkaido med bacon – perfekt tilbehør

27048258_10214664308383024_46519484_oDa Fakta havde store, flotte, økologiske hokkaido-græskar på tilbud til 12 kr., så blev jeg simpelthen lige nødt til at have et par stykker af dem med hjem. Jeg ved ikke, om jeg er den eneste, som synes, at det smager helt fantastisk! Både når det er helt simpelt, eksempelvis bagt i små stykker i ovnen eller i en græskarsuppe.. Mhmm ja, mulighederne er uendelige! Så i dag kombinerede jeg det med det bedste fra kødverdenen.. BACON og nøj det blev godt!

Du skal bruge:
1 pk. bacon i skiver
1/4 hokkaido (afhængig af størrelsen), skrællet og skåret i både/skiver

Fremgangsmåde:
1. Skær din hokkaido ud i både/skiver. Fold et stykke bacon rundt om og placer den på en bageplade beklædt med bagepapir. Sådan fortsætter du, indtil du har brugt alt baconen.
2. Bages ved 200 grader varmluft i cirka 25-30 min.
3. Drysses med lidt salt og peber, når de tages ud af ovnen. Mums, nyd det!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste fastelavnsboller - med hjemmelavet vaniljecreme