Bananpinde dyppet i chokolade og hakkede nødder

Kylling i sur/sød sauce med ananas

27140849_10214674109948057_1142117600_oOpskrift: (2 personer)
250 g. fersk kylling, skåret i tern
1 stk. rød peber, skåret i tern
1 stk. gul peber, skåret i teen
1 stk rødløg, skåret i både
5 ananasringe fra dåse (gem vandet), skåret i tern

Sauce:
2 dl. ananassaft
1 dl. vand
1,5 dl. æblecideredikke
1,5 dl. sukker/honning
2 spsk. soya
2 spsk. maizena
salt/peber
1 tsk. stødt eller frisk ingefær

Tilbehør:
Kogte ris

27140635_10214674188110011_230123926_o

Fremgangsmåde:
1. Start med at finde en dyb bradepande eller et ovnfast fad. Læg et stykke bagepapir i bunden (gør rengøringen nemmere). Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2. Skær rødløg, rød peber og gul peber i tern. Skær kylling i tern og skær ananasringe i tern.
3. Placer det hele i bradepanden. Hæld lidt olivenolie eller anden olie udover, salt og peber. Rør det hele godt rundt med hænderne, så alt bliver dækket af olie.
4. Sæt bradepanden ind i ovnen og bag det i 25 min.
5. Rør alle ingredienserne sammen til saucen i en lille gryde. Varm den stille og roligt op ved lav varme, indtil den tykner.
6. Smag denne til med salt/peber. Hvis den er for sød, tilsæt da lidt mere æblecidereddike. Hvis den er for sur, tilsæt da lidt ekstra sukker.
7. Når de 25 min. er gået, tag bradepanden ud af ovnen. Tag 1/3 del af saucen og hæld den over blandingen. Rør det hele godt rundt og bag det i yderligere 10 min.
8. Kog dine ris efter pakkens anvisning.
9. Tag din kylling ud af ovnen, server med ris og ekstra sauce ved siden af.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananpinde dyppet i chokolade og hakkede nødder