Kylling i sur/sød sauce med ananas

Kanelsneglekage

27329571_10214693775039672_1008807013_o

Alt med kanel er jo bare lækkert og det her er jo egentlig bare en videreudvikling på de alm. kanelsnegle!

Opskrift: (springform str. 32)
1,25 dl. mælk
1,25 dl. smeltet smør (110 g.)
25 g. gær
1 stk. æg
2 spsk.sukker
1/3 tsk. salt
ca. 350 g. hvedemel

Remonce:
1,25 dl brun farin
1,5 spsk kanel
50 g smør

Fremgangsmåde:

  1. Smelt smør og lun mælken heri. Den skal være fingervarm. Herefter opløses gæren heri.
  2. Sukker, salt og sammenpisket æg tilsættes.
  3. Mel tilsættes lidt af gangen. Nødvendigvis ikke det hele, dejen må ikke blive for tør, men den må gerne være lidt klæbrig. Sæt dejen til hævning i 30 min.
  4. Bland farin og kanel med hænderne, så der ikke er nogle klumper.
  5. Dejen rulles ud på et meldrysset bord. Den skal have form som et rektangel.
  6. Herefter smøres dejen med smør og brun farin/kanel blandingen drysses udover.
  7. Dejen rulles sammen på den lange led og “skæres” ud med sytråd. På den måde holder kanelsneglene formen. Hvis ikke du har sytråd, så kan en skarp kniv også sagtens gøre det.
  8. Sneglene placeres i en springform beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve i 30 min. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  9. Pensl sneglekagen med sammenpisket æg.
  10. Bages ved 200 grader varmluft i cirka 15-17 min.
   

1 kommentar

  • Henriette

    Når den skal smørres, kan jeg vel godt bruge kærgården?? Eller er det bare bage-margarine jeg skal bruge??
    Super dejlige opskrifter i laver, jeg bruger dem meget.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling i sur/sød sauce med ananas