Kanelsneglekage

Rösti med gulerod og persille

image1

Opskrift (6 stk cirka):
2 store gulerødder
2 kartofler
1/2 løg
1 lille håndfuld revet ost
3 æg
3 spsk. havregryn
salt/peber
Hakket frisk persille

Fremgangsmåde:

  1. Gulerødder og kartofler skrælles og rives på et rivejern. Løget skæres i små tern og blandes med gulerødder og kartofler. Æg, havregryn, ost, salt, peber og hakket frisk persille tilsættes og det røres godt sammen.
  2. En pande varmes op med lidt olie på. Der laves ”kugler” af rösti-blandingen, som placeres på panden og de trykkes fladere med en gaffel, ske eller andet udstyr.
  3. Steges 2-3 min. på hver side.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelsneglekage