Rösti med gulerod og persille

Pita-pizza med serrano og ruccola (10 min)

skaermbillede-2018-01-25-kl-16-23-12

De nemmeste snyde-pizzaer, men de blev faktisk ret så gode! Det er første gang vi har lavet dem, men de smagte sindsygt lækre og kan godt mærke, at det nok går hen og bliver en favorit til især frokost.

Du skal bruge:
Pitabrød (grove eller alm.)
Tomatsauce (du kan købe en færdiglavet eller du kan lave din egen – se længere nede for opskrift)
Serranoskinke
Ruccola
Frisk mozzarellaost

Opskrift: Hjemmelavet tomatsauce
4-5 store tomater
2 spsk. hvidvinseddike eller æblecidereddike
4 fed hvidløg
1/2 dl. vand
salt
sukker/honning
1 ds. tomatpure
Frisk basilikum (tørret basilikum kan også gå)

Fremgangsmåde:
1. Tomatsauce laves. Alle ingredienserne skæres i mindre stykker og det hele kommes i en gryde.
2. Det hele simrer indtil tomaterne er møre. Jo længere tomatsaucen får lov til at simre, jo mere smag udvikler den.
3. Tomatsaucen blendes. Enten i en blender eller med en stavblender. Smag den til med salt/sukker, evt. lidt mere basilikum, hvis den har brug for det. Det er en smagssag.
4. Det kan virkelig anbefales at bruge en hjemmelavet tomatsauce. Den er sund og ikke fyldt med en masse e-numre og tilsætningsstoffer, som man ikke ved hvad er.
5. Lav dine pizzaer. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
6. Fordel pitabrød på en bageplade beklædt med bagepapir. Smør tomatsauce på. Fordel frisk mozzarella oven på.
7. Bag dine pizzaer i cirka 5-7 min. Til osten er smeltet.
8. Tag dine pizzaer ud. Fordel serranoskinke på. Fordel ruccola på. Drys evt. med frisk parmesanost, hvis det skal være ekstra lækkert. Bon appetit!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rösti med gulerod og persille