Pita-pizza med serrano og ruccola (10 min)

Pastaret med kylling, ruccola og champignon

27484807_10214710922948359_470358390_o

En lækker pastaret til når det skal være lidt ekstra fint, men samtidig være mega lækkert og nemt at lave! Dette er faktisk den perfekte “date-pastaret”, hvis du skal imponere manden/kvinden og gerne vil hive lidt ekstra plus-point ind på kontoen 😉

Opskrift: (2 personer)
280 g. fersk kyllingebryst eller 2 stk. kyllingebrystfileter
1 stk. rødløg
2 fed hvidløg
1 stk. grøn peber (ligemeget hvilken farve)
1 håndfuld friske champignons, skåret i skiver
1 dl. vand
1/2 stk. hønsebouillionterning
250 ml. madlavningsfløde
salt/peber
evt. frisk parmesan

150 g. pasta
Ruccolasalat

Fremgangsmåde:
1. Start med at skære dine kyllingefileter til. Fjern sener osv. Mariner dem i lidt olie, salt, peber og evt. lidt paprika eller hvidløgsgranulat.
2. Skær rødløg og grøn peber i små tern. Pres hvidløg i en hvidløgspresser. Sæt vand over til pasta og kog pasta efter pakkens anvisning.
3. Skær champignon i skiver.
4. En pande varmes op med lidt olie på. Herefter steges kyllingefileterne til de er færdigstegte. Pak dem herefter ind i sølvpapir, så de holder varmen, imens resten gøres færdigt.
5. På samme pande puttes lidt nyt olie på. Herefter tilsættes rødløg, grøn peber og hvidløg. Lad det hele sautere et par min. Tilsæt herefter champignon og lad også disse sautere et par min.
6. Tilsæt vand og hønsebouillionterning. Lad det hele simre 2 min. Tilsæt madlavningsfløde.
7. Smag til med salt og peber.
8. Hæld vandet fra din pasta og tilsæt pasta til panden. Rør det hele godt rundt. Riv evt. lidt frisk parmesan ned i retten.
9. Skyl ruccola. Skær kylling i skiver.
10. Anret din pastaret. Start med pasta i bunden af tallerkenen. Top herefter med ruccola og til sidst kylling. Slut evt. af med at rive lidt frisk parmesanost henover. Server med det samme!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pita-pizza med serrano og ruccola (10 min)