Mexi salattacos med pulled chicken

Opskrift (4 personer/16 stk)
400 g. kyllingebryst filet
1 stk. løg
1,5 dl. ketchup
2 spsk. brun farin
1/4 dl. eddike
1/2 tsk. karry
1 tsk. spidskommen
1 tsk. paprika
1/2 tsk. chiliflager
1/2 tsk. salt
2-3 små hjertesalt
1 mango skåret i tern
200 g. cremet feta
2 stk. røde peberfrugter
Friske koriander
100 g. tomattern
Fremgangsmåde:
1. Kog kyllingebrystene i cirka 20 minutter.
2. Opvarm en gryde og tilsæt et hakket løg, ketchup, brun farin, eddike, karry, spidskommen, paprika, chili og salt. Lad marinaden simre lidt.
3. Når kyllingen er færdig trevles den med to gafler, og blandes derefter i gryden med marinaden. Lad kødet stege yderligere 5 minutter i marinaden.
4. Hak nu tomater, feta og mango i små tern. Skær peberfrugt i skiver eller strimler.
5. Skyld nu hjertesalatene og læg 16 blade på et fad.
6. Fyld dem med det lune pulled chiken og fyld herefter tomater, mango, peberfrugt og knust feta på. Top dem med en dusk frisk koriander.
Ingen kommentarer endnu