Banana cream pie (SUPERBOWL kagen)

Mexi salattacos med pulled chicken

image2 image1

Opskrift (4 personer/16 stk)

400 g. kyllingebryst filet
1 stk. løg
1,5 dl. ketchup
2 spsk. brun farin
1/4 dl. eddike
1/2 tsk. karry
1 tsk. spidskommen
1 tsk. paprika
1/2 tsk. chiliflager
1/2 tsk. salt

2-3 små hjertesalt
1 mango skåret i tern
200 g. cremet feta
2 stk. røde peberfrugter
Friske koriander
100 g. tomattern

Fremgangsmåde:
1. Kog kyllingebrystene i cirka 20 minutter.
2. Opvarm en gryde og tilsæt et hakket løg, ketchup, brun farin, eddike, karry, spidskommen, paprika, chili og salt. Lad marinaden simre lidt.
3. Når kyllingen er færdig trevles den med to gafler, og blandes derefter i gryden med marinaden. Lad kødet stege yderligere 5 minutter i marinaden.
4. Hak nu tomater, feta og mango i små tern. Skær peberfrugt i skiver eller strimler.
5. Skyld nu hjertesalatene og læg 16 blade på et fad.
6. Fyld dem med det lune pulled chiken og fyld herefter tomater, mango, peberfrugt og knust feta på. Top dem med en dusk frisk koriander.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banana cream pie (SUPERBOWL kagen)