Mexi salattacos med pulled chicken

Sund broccolisuppe

image1

Opskrift (2 sultne personer):

3 fed hvidløg
1 stort løg
180 g. sød kartofeltern (hvide kartofler kan også bruges)
280 g. broccoli (svarer til cirka et hoved)
1 grøntsagsboullion opløst i 7 dl kogende vand
1 dåse kokosmælk
Salt

Fremgangsmåde:
1. Hak løg og hvidløg i grove stykker og steg dem møre i en gryde ved svag varme.
2. Skræld nu kartoflerne og skær dem i tern, og tilsæt dem i gryden.
3. Skær broccoli i mindre stykker og steg det i gryden kort.
4. Kog noget vand, og lad en boullionterning blive opløst i 7 dl kogende vand.
5. Tilsæt vandet i gryden og lad det simre i 20 minutter til grøntsagerne er kogte.
6. Blend nu til suppe med en stavblender eller i en almindelig blender og tilsæt kokosmælk.
7. Server suppen med nybagt brød og persille på toppen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mexi salattacos med pulled chicken