Lasagne

Blomkålspizzabund

image2image1

Denne blomkålspizza er en glutenfri og ikke mindst sundere pizza. Det er et super alternativ til gærdejen, som inderholder en masse stivelse. Blomkålsbunden smager overraskende nok, ikke så meget af blomkål, som man måske kunne tro 😉 Den er et forsøg værd at prøve!

Opskrift (2 pizzaer):

1 stort blomkålshoved (jeg fik cirka 550 g. blomkålsris ud af et hoved)
2 æg
1 tsk. salt
1 tsk. oregano
100 g. revet mozaralla

Fremgangsmåde:
1. Riv blomkålen eller blend det fint.
2. Sæt det i mikroovnen i 4-5 minutter eller kog det op i 4-5 minutter i noget vand i en gryde.
3. Vrid nu blomkålsrisene i et rent viskestykke, så det bliver tørt.
4. Bland æg, salt, mozaralla og oregano i en skål. Tilsæt det tørre blomkål.
5. Fordel nu blandingen i to, og form dem til to runde pizza bunde på to stykker bagepapir. Jeg lavede dem lidt større end en middagstallerken (cirka Ø25 cm).
6. Bag nu bundene i 30 minutter ved 200 grader varmluft.
7. Tag dem ud og fordel fyld på – der er ingen grænser – du kan tømme køleskabet eller lave din pizza med dit favorit fyld. Her er den lavet med vores hjemmelavet tomatsauce, bøfmozaralla, pepperoni og frisk basilikum.
8. Sæt nu pizzaerne i ovnen igen og bag dem yderligere 10 minutter.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lasagne