Brunsviger - snasket, blød som en ægte fynsk brunsviger skal være

Lasagne

image3

image4

Opskrift (ca. 8 personer):
2 store løg
5 fed hvidløg
1000 g. oksekød
500 g. revet gulerod
2 tsk. karry
2 tsk. paprika
2 tsk. basilikum
2 tsk. salt
1 tsk. peber
2 tsk. tørret chili
1 tsk. timian
140 g. tomatpure
2 ds. hakkede tomater
5 dl. vand
1 stk. grøntsagsboullion
1 stk. okseboullion
15 stk. lasagneplader
2 stk. bøfmozaralla

Fremgangsmåde:
1. Hak løg og hvidløg og svits det kort i en gryde.
2. Tilsæt oksekød og steg det.
3. Tilsæt revet gulerod, krydderier, tomatpuré og boullionterninger (smuldret) og stivs yderligere 2 minutter.
4. Tilsæt nu hakkede tomater og vand og lad det simre.
5. Smør et fad med magarine eller olie, og lav skiftevis lag med kød og plader. Start og slut med kød. Smuldér ost over og varm det i ovnen i cirka 40 minutter ved 200 grader varmluft.

   

2 kommentarer

  • Gunhild

    Hej. Hvis man nu ville lave den på forhånd og fryse den. Ville det så være bedst at fryse den gør eller bagningen?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunsviger - snasket, blød som en ægte fynsk brunsviger skal være