Blomkålspizzabund

Pastaret med ruccola, parmesanost og sprødstegt serranoskinke

skaermbillede-2018-02-12-kl-20-31-01Opskrift: (2 personer)
4 skiver serranoskinke
1 stk. rødløg
2 fed hvidløg
1 håndfuld friske champignons, skåret i skiver
1 dl. vand
1/2 stk. hønsebouillionterning
250 ml. madlavningsfløde
salt/peber
evt. frisk parmesan

150 g. spaghetti
Ruccolasalat

Fremgangsmåde:
1. 1. Start med at placere serranoskinke på en bageplade med bagepapir. Pensl skiverne med lidt olie. Bag dem ved 200 grader varmluft i cirka 8-10 min. (indtil de bliver sprøde).
2. Skær rødløg i små tern. Pres hvidløg i en hvidløgspresser. Sæt vand over til pasta og kog pasta efter pakkens anvisning.
3. Skær champignon i skiver.
5. På en pande tilsættes lidt fedtstof. Herefter tilsættes rødløg og hvidløg. Lad det hele sautere et par min. Tilsæt herefter champignon og lad også disse sautere et par min.
6. Tilsæt vand og hønsebouillionterning. Lad det hele simre 2 min. Tilsæt madlavningsfløde.
7. Smag til med salt og peber.
8. Hæld vandet fra din pasta og tilsæt pasta til panden. Rør det hele godt rundt. Riv evt. lidt frisk parmesan ned i retten.
9. Skyl ruccola. Bræk serranoskinke i mindre stykker.
10. Anret din pastaret. Start med pasta i bunden af tallerkenen. Top herefter med ruccola, parmesanost og stykker af sprødstegt serranoskinke.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomkålspizzabund