Humus

Grissini stænger med hvidløg

image1

Opskrift:
25 g gær
1,5 dl. lunken vand
1 tsk. salt
2 tsk. sukker
1 spsk. olie
1 æg
200 g. durummel
100-150 g. hvedemel

Hvidløgspulver

Fremgangsmåde:
1. Rør gæren ud i vandet og tilsæt sukker, olie, æg og til sidst mel.
2. Lad dejen hæve 40 minutter et lunt sted.
3. Rul nu dejen ud på et bord, og skær strimler med et pizza hjul. Sno strimlerne og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensel dem med lidt vand og drys med hvidløgspulver.
4. Bag dem ved 180 grader almindelig ovn i cirka 20-25 minutter.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Humus