Luksus banankage med chokoladeganache

Hummus

image1

image5-2

Humus er bare en klassiker på tapasbordet – helt fantastisk dyppelse til grøntsagsstænger eller hjemmelavet grisini stænger 😉

Opskrift:

1 ds. kikærter
2-3 fed hvidløg
1/2 dl. olie
4 spsk. citronsaft
1 tsk. spidskommen
1/2 tsk. stødt chili
Lidt salt og peber
1/2 håndfuld friske koriander

Fremgangsmåde:
1. Blend alle ingredienserne med en stavblender.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus banankage med chokoladeganache