Små crispy chicken sliders med guacamole

Bagt rødbede med fetacreme

image3

Opskrift (10 stk.)

4 rødbeder
olie
salt
200 g. PUCK feta
1/2 håndfuld persille
1/2 håndfuld dild
1/2 fed hvidløg
1-2 spsk. olie

Fremgangsmåde:
1. Skræl rødbederne og skær dem i stykker af 3 cm.
2. I en pose blandes olie og salt, hvorefter rødbedestykkerne vendes heri.
3. En bradepande beklædes med bagepapir, og rødbedestykkerne stilles herpå og bages ved 200 grader varmluft i 45-55 minutter.
4. Lad dem afkøle.
5. Blend persille, dild, hvidløg og olie sammen. Når den er blendet tilsættes feta og der blendes yderligere – men pas på, hvis den blendes for langtid bliver fetaen for tynd.
6. Put nu fetacremen i en sprøjtepose eller almindelig pose og klip et hul i enden. Sprøjt en lille klat på hver rødbedestump og pynt med en krydderurt på toppen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små crispy chicken sliders med guacamole