Karamel cups (glutenfri og uden raffineret sukker)

Marengskager med hindbærskum

image1

Opskrift (ca. 10 stk):
175 g. sukker
3 æggehvider
1 tsk. eddike (kan undlades, men hjælper på at holde på formen i ovnen)
1,5 tsk. vaniljesukker
75 g. flormelis

500 ml. fløde
250 g. optøet hindbær
2 spsk. flormelis
1 tsk. citronsaft

Pyntes med chokolade og/eller bær.
Fremgangsmåde:
1. Pist æggehvider og sukker stift. Tilsæt eddike og pisk yderligere.
2. Sigt vaniljesukker og flormelis i og vend det i æggemassen.
3. Lav cirka 20 klatter på 2 bradepander med bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn i en time ved 100 grader.
4, Pisk fløde stift (lidt mere end normalt, da de optøede hindbær indeholder meget væske), og vend de optøede hindbær i fløden. Smag til med flormelis og citronsaft.
5. Når marengsene er afkølet stables de med fløde i midten og pyntes med bær på toppen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Karamel cups (glutenfri og uden raffineret sukker)