Pizza med BBQ sauce, pulled pork, syltede rødløg og fetaost

One pot pasta med spinat og kylling

image1Opskrift (2 portioner):

4,5 dl. vand
1 boullionterning (grøntsags)
200 g. kyllingebryst
200 g. pasta
100 g. rød peberfrugt
100 g. spinat (2-3 frosne kugler)
2 fed hvidløg
2 dl. fløde
Lidt citronsaft

På toppen kan drysses med feta og frisk persille.

Fremgangsmåde:
1. Skær kylling og hvidløg i tern og peberfrugt i strimler.
2. Fyld en gryde med vand og boullionterning og kom herefter kylling (den skal være rå), pasta, peberfrugt, spinat og hvidløg i. Bring det i kog – HUSK at der skal være låg på gryden.
3. Rør jævnligt i gryden for at undgå at det brænder fast. Lad det stå og simre med låg ved middel varme i 10 minutter.
4. Når pastaen er kogt fjernes låget. Hvis der er meget vand tilbage lader du blot vandet fordampe uden låg på.
5. Sluk for blusset og hæld fløde i. Rør godt rundt.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizza med BBQ sauce, pulled pork, syltede rødløg og fetaost