Havretærte med vaniljecreme

Donutsnacks med kanelsukker

image2

Opskrift (10 stk):
25 g. smør
1 dl. mælk
10 g. gær
1 stk. æg
25 g. sukker
0,5 tsk. salt
250 g. hvedemel

Rapsolie eller solsikke olie til stegning

Kanelsukker af sukker og kanel

How to
1. Smelt smør i en gryde. Tilsæt mælk (blandingen skal være lillefinger varmt). Smuldr gær i og tilsæt æg, sukker og salt.
2. Tilsæt mel, og ælt dejen til den er blank og smidig og lad den hæve i 1 time et lunt sted.
3. Slå dejen ud og rul den ud til en centimeters tykkelse og skær små firkanet på cirka 3×3 cm.
4. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 20 min.
5. Varm olien i en gryde og fritér et par af gangen. Vigtigt ikke at putte for mange i ad gangen, da olien bliver koldere så.
6. Lad de færdige kager dryppe af på fedtsugende papir, og vend dem i kanelsukker inden de tørrer.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havretærte med vaniljecreme