Daim og Center islagkage

Havretærte med vaniljecreme

image1

Opskrift:
100 g. smør
150 g. havregryn
1 spsk. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 dl. sukker
1 tsk. vaniljesukker
2 spsk. lys sirup
1-2 tsk. vand

2 dl. fløde
1 spsk. skyr eller cremefraiche
Et par dråber citronsaft
1 spsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker

Fremgangsmåde:
1. Bland havregryn, hvedemel, bagepulver, sukker, og vaniljesukker.
2. Tilsæt smeltet smør, sirup og vand.
3. Hæld blandingen over i en form betrukket med bagepapir (jeg brugte Ø22cm).
4. Bag tærten nederst i en forvarmet ovn på 175 grader varmluft i cirka 15 minutter.
5. Pisk nu fløden stift, og bland citronsaft, sukker, vaniljesukker og skyr/cremefraiche i.
6. Når kagen er afkølet kommes cremen på toppen, og pyntes evt. med bær.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daim og Center islagkage