Donutsnacks med kanelsukker

Raw cake med peanutbutter og chokolade (glutenfri)

29244304_10215117689957280_7330165201695670272_o
Den lækreste raw cake med peanutbutter og chokolade. Smager så syndigt, men er lavet på naturlige ingredienser og sødet med blandt andet dadler.

(10 stk)
Bund:
18 stk. dadler, udstenede
1 dl. mandler, hasselnødder, valnødder eller pekannødder
2 spsk. kakao

Fyld:
200 g. cashewnødder (sat i blød i vand i mindst 1 time før brug)
2 spsk. peanutbutter
1 spsk. kokosolie
2 spsk. honning, agave eller anden form for sødning

Evt. smeltet chokolade til at pynte med

Udstyr:
Minihakker
Foodprocessor (anbefaler)
Stavblender
Springform eller anden form (15 x 15 cm)

Fremgangsmåde:
1. Start med at udstene dine dadler.
2. Kom dem herefter i din foodprocessor sammen med mandler og kakao. Lad det pulse indtil du får en ensartet masse.
3. Beklæd en form eller springform med bagepapir eller husholdningsfilm. Det hjælper, når du skal have kagen ud. Pres det første lag godt ned og lav gerne en “kant” langs siderne, så fyldet du laver i næste trin er inden for kanten.
4. Lav fyldet. Kom drænede cashewnødder, peanutbutter, kokosolie og honning i din foodprocessor. Lad det hele pulse til du får en ensartet masse. Dette tager omkring 5 min. Den skulle gerne blive helt glat, så man ikke kan se nødderne.
5. Kom fyldet ovenpå din bund og pres den godt ned langs siderne. Sæt din kage i fryseren i 1 time. Skær ud i ønskede stykker. Pynt evt. med lidt smeltet chokolade.
6. Opbevares på køl efterfølgende. Kan holde sig i køleskabet i 1 uge.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Donutsnacks med kanelsukker