Kærnemælkshorn med marcipan

Kanelsnurrer – step by step

image2

image1-2

Opskrift (8-10 stk.):

25 g. gær
1 dl. cremefraiche
50 g. smeltet smør
3 spsk. sukker
1 æg
4-5 dl. hvedemel
70 g. farin
2 spsk. kanel
50 g. smør

Fremgangsmåde:
1. Smelt smør og nedkøl det ved at tilsætte creme fraiche. Opløs gæren heri.
2. Tilsæt sukker og æg og rør rundt. Lidt af gangen tilsættes mel, og dejen æltes til den er smidig.
3. Lad dejen hæve 20 minutter et lunt sted.
4. Rul nu dejen ud i en aflang cirkel. Jeg lavede den cirka 45×17 cm.
5. Bland farin, kanel og smør i en skål, og smør det på halvdelen af dejen (den nederste halvdel). Fold nu den anden halvdel dej over.
6. Brug et pizzahjul til at skære strimler. Fold nu snurrer ved at kludre og dreje strimlerne godt.
7. Læg dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 1 time.
8. Pensel dem med æg og drys evt. med perlesukker. Bag dem i ovnen i cirka 12 minutter ved 200 grader varmluft.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærnemælkshorn med marcipan