Kanelsnurrer - step by step

Verdens bedste knækbrød

image3

Knækbrød er super godt i madpakken, til salaten, med pålæg, knust som müsli – ja.. der er ingen grænser. Denne opskrift er nem, du skal i alt bruge cirka 5 dl kerner (udover havregryn) og dem kan du selv sammensætte, hvis du ikke lige har nedenstående varianter. Så få tømt køkkenskabet og få bagt nogle lækre knækbræd 😉

Opskrift (2 bageplader):
1 dl. græskarkerner
1 dl. sesamfrø
1 dl. havregryn
1 dl. hørfrø
1 dl. solsikkekerner
2 spsk. chiafrø (kan undlades)
2 spsk. quinoa (kan undlades)
2,5 dl. vand
1 dl. hvedeklid
1,5 dl. rugmel
1 tsk. bagepulver
2 tsk. groft salt
1 dl. smagsneutral olie

Fremgangsmåde:
1. Bland alle ingredienserne i en skål. Fordel halvdelen på et bagepapir og læg endnu et bagepapir ovenpå, og rul så med en kagerulle. Når dejen fylder hele bagepapiret bruger du et pizzahjul til at skære passende størrelser.
2. Gør det samme ved den anden halvdel dej.
3. Bag dem en ad gangen i cirka 15 minutter ved 200 grader varmluft.

Opbevar dem i en tætlukket bøtte med bagepapir.

   

1 kommentar

  • Christina

    Super lækre og nemme knækbrød 👍🏻
    Specielt gode til ost, men også gode bare som snacks uden noget på 😋😋

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelsnurrer - step by step