Påskekage: Vaniljekage med vaniljemousse og tropisk gele

Lakseret

image1Opskrift (3 personer):

2 stk løg
1 stk rød peberfrugt
1 bundt forårsløg
2-3 fed hvidløg
1/2 tsk. chili
4 dl hvidvin
250 ml madlavningsfløde
1 stk fiskeboullion
3 stk laksefiletter
1 bundt hakket persille
500 g pasta
Lime

Fremgangsmåde:

  1. Alle grøntsagerne hakkes fint.
  2. Pastaen koges, og laksefiletter steges på panden med salt, peber og citronsaft.
  3. Olie kommes i en gryde eller pande, hvorefter løg og hvidløg svitses.
  4. Derefter tilsættes rød peber, chili og forårsløg, og det svitses kort.
  5. Herefter tilsættes hvidvin, som simrer i 3-5 minutter (til at alkohollen er fordampet).
  6. Fiskeboullionen smulres i og opløses.
  7. Herefter tilsættes madlavningsfløde, og panden tages væk fra varmen.
  8. Kort inden servering tilsættes hakket persille og limesaft. Laksefiletterne kan enten spises hele, elle de kan smuldres i grove stykker i saucen.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskekage: Vaniljekage med vaniljemousse og tropisk gele