Lakseret

Spaghetti med kylling, sprød serranoskinke og squash

img_2263

Opskrift (3-4 personer)

450 g. kylling
4 stk. serrano
1 stk rødløg
1 rød peberfrugt
½ squash
1 stk kyllingebouillionterning
1,5 dl vand
1,5 dl madlavningsfløde
salt/peber
frisk persille

Ca. 300 – 400 g. spaghetti

Fremgangsmåde:
1. Start med at koge vand til spaghetti. Placer serranoskinken på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl stykkerne med lidt olie. Bag dem i cirka 10-12 min. ved 200 grader – indtil de er sprøde
2. Skær kylling i små strimler eller tern.
3. Skær rødløg, squash og peberfrugt i små stykker.
4. På en pande tilsættes lidt fedtstof. Herefter tilsættes kylling. Steg det et par min. Tilsæt herefter grøntsagerne.
5. Sauter det et par min. Tilsæt herefter 1,5 dl. vand og 1 stk. kyllingebouillionterning. Rør terningen godt ud.
6. Kog din spaghetti.
7. Når spaghetti næsten er ved at være færdig, så tilsætter du madlavningsfløde til panden med kylling, grøntsager osv.
8. Rør det godt rundt. Smag til med salt, peber og evt. lidt finthakket persille.
9. Når spaghetti er kogt, dræn det og tilsæt det til retten. Rør det hele godt rundt og server evt. med lidt frisk parmesanost. Bræk de sprøde stykker af serranoskinke i små stykker og drys med dem ovenpå pastaretten.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lakseret