Spaghetti med kylling, sprød serranoskinke og squash

Få styr på dit madbudget – og bliv belønnet samtidig!

Annonce for GFK Danmark

image3

Vi har begge en fast konto, hvor vi hver måned overfører et beløb til og det skal ikke være nogen hemmelighed, at nogen gange bruger vi mindre end det beløb og andre måneder, så er vi nødsaget til at lægge lidt ekstra over på kontoen, så den ikke går i minus. Det er en konto, som går til alle huslige udgifter, dvs. mad, toiletpapir, rengøringsmidler og alle de daglige nødvendigheder, som man er nødt til at have for at kunne leve. Det kan faktisk være svært at holde overblik over, hvad udgifterne lige præcis går til hver uge, og når man elsker impuls-indkøbsture og gode tilbud, ja så kan det faktisk være endnu sværere!

Så da vi fik muligheden for at lave et samarbejde med GfK Danmark, som blandt andet omhandlede at få et bedre overblik over sine udgifter, så kunne vi næsten ikke sige nej. Vi glædede os faktisk til at se, hvad vores penge rent faktisk blev brugt på! GfK er en af verdens største analysevirksomheder og i Danmark har de leveret analyser til store virksomheder som Coop, Schulstad, Kims og Coca Cola i over 70 år. Disse analyser er med til at påvirke den danske dagligvarehandel, så medlemmer kan påvirke, hvad der sælges på hylderne i de butikker, som du handler mest i. Vi synes generelt, at det er fedt at få indflydelse, da vi er typerne, som ofte handler i flere butikker for at få alle de ingredienser vi skal bruge og det kunne da være så fedt, hvis man ikke var nødsaget til det!

Bliv belønnet og få indflydelse 
GfK har lavet en app, hvor man scanner sine dagligvareindkøb ind på. Det vil sige alt fra bananer, smør til rengøringsmidler, kattemad osv. Når man har tilmeldt sig og downloadet app’en, så er man klar til at registrere i panelet. Dette er et panel, som gælder for hele husstanden, så alle kan scanne varer ind. Vi har i vores prøve-uge fungeret som en husstand, så vi har begge scannet varer ind. Man skal scanne alle sine indkøb i løbet af ugen, og så skal man derefter registrere det på en tablet, computer eller smartphone. Her indtaster man indkøbssted, pris, om der var tilbud på varen osv. Når man har registreret alle sine varer, så bliver man kvitteret med point – og disse point kan veksles om til gratis gavekort og oplevelser. Her vil du helt klart kunne vælge noget lige til din smag, for sagen er den, at du kan vælge gavekort til over 150 butikskæder. Så det er altså bare med at få scannet nogle madvarer og skrabet nogle point sammen, så du kan opnå højere beløb på gavekortet 😉 Det er vi så fan af – når man er på SU ligesom os, så er denne mulighed for lidt ekstra GRATIS ting altså guld værd.

https://www.youtube.com/watch?v=zTZuSIS7-f

Har du også haft en drøm om at sidde bag kassen i et supermarked? 
Vi taler nok ikke for alle her – for dem, som rent faktisk har siddet bag kassen i et supermarked synes nok ikke, at det altid er lige fedt 😉 – men vi har lige siden, vi har været små, altid syntes det var så sjovt at scanne varer ind og det så sagde den der *BIP* lyd. Så står valget imellem en scan-selv-kasse eller en alm. betjenings kasse i Føtex, så er der slet ingen tvivl om, hvilken vi vælger ;-).

Så her den sidste uge, hvor vi har prøvet at være en del af GfK-panelet og scannet vores varer ind er der ingen tvivl om, at der er gået lidt kassemedarbejder i den! Mathilde fik faktisk lidt øv på over, at hun først troede, at hendes lyd fra app’en ikke virkede, så hun kunne ikke høre BIPPET – men det blev fikset og så var kassemedarbejder Munksø og Jensen ellers i gang med at scanne på livet løs :D.

image2

Så hvordan bliver jeg medlem?
Så hvis du ligesom os også har en lille kassemedarbejder gemt i dig, gerne vil påvirke dagligvarehandlen og SAMTIDIG optjene point til supergavekort og meget mere, så skal du tilmelde dig panelet (det kan du gøre på linket nedenfor). Når du er tilmeldt, skal du hente app’en (GfK stregkodescanner)  og så er det ellers bare med at gå i krig!

TILMELD DIG HER (Og ja, det er gratis! )

Du skal bare handle, som du plejer. Når du kommer hjem scanner du alle dine varer, hvorefter du registrerer dem online. Her skal du blandt andet udfylde: 

– Hvilken butik og hvornår du/I handlede
– Totalpris for hele indkøbet
– Var varerne på tilbud?
– Om det var impulskøb, mad som var mærket ned pga. madspild

Disse informationer kan man indtaste lige efter du har scannet varerne ind eller du kan gøre det en fast dag om ugen. De skal bare være registreret senest mandag i den efterfølgende uge. For os fungerede det klart bedst at gemme kvitteringerne og blot indtaste alle oplysningerne 1 eller 2 gange i løbet af ugen – så var det hurtigt klaret.

Vores indkøb
skaermbillede-2018-03-25-kl-22-58-55Det var faktisk overraskende nok en uge med meget få indkøb for os begge – men det har nok også noget at gøre med, at vi to dage i ugen var i København og på besøg ved vores forældre, så der har ikke været de store udgifter på dagligvareposten.

skaermbillede-2018-03-25-kl-23-01-13
Vores indkøb bærer hver uge stort præg af hvilke tilbud, der er. I den her uge var der f.eks. billige hakkede tomater i Netto – og så blev der købt ikke mindre end 10 stk ;-). Generelt handler vi altid størstedelen af vores dagligvarer på tilbud, så hvis der f.eks. er billigt kød, så køber vi stort ind og fryser det ned i små portioner. Derfor kan der også være meeeget stor forskel på, hvor stort et beløb vi bruger om ugen, da vi den ene uge kan bruge nærmest ingen og så den næste bruge tre-dobbelt så meget.

Vi håber, at I har fået mod på at blive Jeres helt egen kassemedarbejder, scanne Jeres varer ind og selvfølgelig blive belønnet med gavekort, produkter og meget mere. Den del med gavekortene er i hvert fald den del, som tiltrækker os mest! For hvem siger nogensinde nej til gratis mad – gratis mad og gode tilbud er i vores optik det bedste af slagsen ;-).

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spaghetti med kylling, sprød serranoskinke og squash