Sundere kiks med karamel og chokolade - ala "toffee cups"

Indbagt kylling med rodfrugter og guacamole

image1

Opskrift (3 pers.):
1 kg. rodfrugter (gulerod, pastinak, rødbede og evt. sweet potato)
Olie
Salt/peber
Friskhakket persille
1 pakke butterdej
500 g. kyllingebrygt
130 g. pikantost
2 avokado
2 spsk. cremefraiche
Lidt citronsaft, chili
1 fed hvidløg

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft
2. Skær rodfrugter i stænger og bland dem med olie og salt.
3. Bag dem i ovnen i 45 minutter.
4. Skær kylling i store tern (2×2 cm) og skær butterdej i firkanter (cirka 12×12 cm). Læg en spsk. pikantost på midten og lidt kylling. Tilsæt salt og peber. Pak sammen som en pakke og læg dem på en bageplade.
5. Bag dem i ovnen i 25 minutter.
6. Mos avocado og bland med cremefraiche. Tilsæt citronsaft, knust hvidløg, chili, salt og peber.
7. Når rodfrugterne er færdige drysses med friskhakket persille.

   

2 kommentarer

  • Louise

    Skal kyllingen tilberedes før den puttes i butterdejen? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Hej Louise

      Nej, den skal være rå. Hvis du ikke kan lide tanken om det, så kan du godt svitse den kort på en pande inden den kommes i – men man kan sagtens lave det, selvom det er råt 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere kiks med karamel og chokolade - ala "toffee cups"