Smørrebrød: Æg med rejer, syltet radisse, citronmayonnaise og grønt

Sund lasagne med grøntsagsplader

image1

Opskrift (4 personer):
2 løg
4 fed hvidløg
5 gulerødder
1 squash
3 blade spidskål
1/2 frisk chili (eller efter smag)
500 g. oksekød
140 g. tomatpuré
Salt/peber
1 tsk. paprika
1 tsk. karry
1/2 tsk. timian
1 tsk. spidskommen
2 ds. hakkede tomater
1 grøntsagsboullion
2 bøf mozarella
Frisk basilikum

 

Fremgangsmåde:
1. Skræld gulerødder og squash i strimler med skrælderen.
2. Hak løg, chili og hvidløg og svits det i en gryde i lidt olie.
3. Tilsæt oksekød og steg det.
4. Kom krydderierne og tomatpure i og svits kort.
5. Smuldér boullionterningen i og tilsæt så hakkede tomater. Lad det simre. Smag til med salt og peber eller flere krydderier efter ønske.
6. Smør et ildfast fad (jeg brugte cirka 30x20cm). Start med et lille lag kødsauce – læg herefter spidskålsbladene. Tilsæt et lag kødsauce – læg et lag af squash. Tilsæt et lag kødsauce – læg et lag squash. Til sidst hældes resten af kødsaucen over, og mozarella smuldres over.
7. Bag lasagnen i en forvarmet ovn på 200 grader varmluft i 35 minutter. Hvis osten bliver mørk, kan du med fordel lægge et stykke sølvpapir over fadet.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smørrebrød: Æg med rejer, syltet radisse, citronmayonnaise og grønt