Sundere version af koldskål

Bagt bulgur med grøntsager og kylling

image2Opskrift (2 personer):

Lidt olie
1 løg
2-3 fed hvidløg
Lidt frisk chili
170 g. grovbulgur
100 g. champingon
100 g. rød peber
4,5 dl. kogende vand
1 hønseboullion
1 dl. madlavningsfløde
2 kyllingefiletter
Salt og peber

Topping:
Frisk persille
Parmasan
Lime saft

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Hak løg, hvidløg og chili.
2. Kom lidt olie i et ildfast fad, og læg herefter løg, hvidløg og chili på.
3. Drys nu bulgur over. Skær champingion og rødpeber i skiver og læg ovenpå.
4. Kog vand i en elkedel og opløs en boullionterning heri.
5. Hæld væsken i fadet. Skær nu kyllingen i passende stykker (jeg delte et stort bryst i 4 stk).
6. Læg kyllingen ovenpå grøntsagerne og krydér med salt og peber.
7. Dæk fadet til med sølvpapir og bag det i ovnen i 25-30 minutter.
8. Når tiden er gået røres der lidt rundt i fadet med en ske og der tilsættes madlavningsfløde. Sølvpapiret fjernes, og herefter skal det stege videre i ovnen i cirka 10-15 minutter.
9. Når retten er færdig fadet med fordel toppes med parmasanost, persille og limesaft.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sundere version af koldskål